Waarom Beau Care Baden

Beau Care Baden maakt voor vele mensen een een bad nemen weer mogelijk. Onze instapbaden bieden de volgende voordelen:

  • Veilige en lage instap en antislip laag
  • Handgrepen voor stabiliteit bij in- en uitstappen
  • Comfortabel door anatomisch gemodelleerde zitplaats
  • Ondersteunend indien u hulp nodig heeft bij het wassen
  • Geschikt voor baden en douchen
  • Kan in iedere badkamer geplaatst worden
  • Bad kan eenvoudig gedemonteerd en meegenomen worden bij verhuizing

De vele mogelijkheden van een Beau Care Baden bad

De Beau Care instapbaden zijn in 5 standaard kleuren leverbaar (Wit, Klassiek wit, Pergamon, Manhattan en Jasmijn). Voor een aantal modellen is tegen meerprijs iedere RAL kleur mogelijk. Ieder model is met een deur links of rechts leverbaar. Voor vele modellen is een baldakijn optioneel verkrijgbaar in het materiaal en de kleur van het bad. Zo kan een douchegordijn op een fraaie manier geïntegreerd worden.

Ook zijn de meeste instapbaden met een massage- of een luxe airpool- en/of whirlpoolsysteem leverbaar. Deze systemen geven verlichting bij pijn, ontspannen en bevorderen de bloedcirculatie.

Plaatsing of ombouw van uw oude bad of douche

Beau Care Baden kan de volledige installatie van uw instapbad verzorgen. De plaatsing van uw instapbad realiseren wij met onze eigen servicedienst in 1 dag.

De Beau Care zitbaden met voorinstap zijn zeer compact en passen op de plaats van uw oude douche. De zitbaden met zij-instap en de speciale Beau Care ligbaden passen op de plaats van uw oude bad. We verwijderen het oude bad of de douche. Het nieuwe instapbad wordt op de plaats van het oude bad of douche geplaatst met de benodigde aanpassingen. Als het oude bad of douche groter is dan het nieuwe instapbad, dan werken wij de ruimte er naast af met acryl. Wij zorgen voor een esthetisch geheel.